top of page

Lidt om os...

Kennel Memeni ligger i  skønne Jelling og  vi er selvfølgelig tosset med Lhasa Apso. Hos os er der masser af plads, hjerterum altid tid og lyst, samt overskud til hundene.

Vi går gerne på  udstilling men jagter ikke alle , da familie , sejltur, ferie med og uden hunde vægter højest.

Memeni's opdræt består af 6 fantastiske hunde. 5 enestående smukke Lhasa Apso tæver og en han. Som alle er af kvalitetsavl, præmierede og har en fantastisk personlighed.

 

Memeni's har Kennel-mærke i DKK. Gesa har taget den lovpligtige hundeholderuddannelse og  DKK's opdrættere udannelsen.


Vi bestræber os på, at gøre det bedste for hunden, såvel de små hvalpe som vores voksne hunde. Hos os er det hunden der kommer i første række. (næsten) Du vil på vores hjemmeside kunne læse om hvordan hundenes dagligdag ser ud, og hvad vi gør for at de alle trives sammen med hinanden og os. Vi værdsætter den menneskelige kontakt og hundenes trivsel højt.

 

"Den bedste start for din bedste ven...". Hos os er det ikke bare et slogan! Vigør vores yderste for at leve op til det! Alle hvalpe bor sammen med os i vores hjem fra det øjeblik, de kommer til verden, til de flytter ud i deres nye familie. Vores hunde bliver hver dag motioneret, kælet med, klappet, deltager i leg og får den ro de behøver.

 

Vores omgivelser er indrettet for hundene, såvel ude som inde. Vi har store arealer, hvor de voksne hunde kan lege hver dag, her udfordres de på bl.a. deres naturlige instinkter og habitat. Vi går tit til vores strand og skov hvor der leges. 

 

Overvejer du at købe en hvalp, bestræber vi os på at give dig reel rådgivning. Det er vigtigt for os, at hvalpen passer ind i dens nye familie, både i forhold til temperament, pleje og aktivitetsniveau. 

 

Når din lille hvalp er flyttet hjem til dig, er du altid velkommen til at kontakte os - uanset om der er opstået et problem du har brug for hjælp til, eller hvis du har små og store nye begivenheder og historier at fortælle om hunden. Du er også altid velkommen til at aftale besøg, enten for at se til din lille hvalp eller for at få en snak med mig om mine hunde.

 

IMG_0294.jpeg
bottom of page